75 de lectori de renume din țară și străinatate, ajung la Cluj-Napoca pentru cel de-al 11-lea Congres al Societății Române de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială și primul Congres al Societății Transilvane de Chirurgie Ortognatică

by Bianca Baraboi

În perioada 12-15 iunie 2024, la Cluj-Napoca va avea loc cel de-al 11-lea Congres al Societății Române de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială și primul Congres al Societății Transilvane de Chirurgie Ortognatică. Acest dublu eveniment va aduce împreună 75 de lectori de renume din țară și din străinătate, care vor prezenta cele mai avansate metode de tratament și cercetare în diverse domenii ale chirurgiei oro-maxilo-faciale.


Temele abordate în cadrul congresului includ traumatologia avansată, chirurgia oncologică oro-maxilo-facială, chirurgia ortognatică, tratamentul despicăturilor labio-maxilo-palatine și al anomaliilor dento maxilo-faciale, precum și tehnici moderne de reconstrucție maxilo- facială bazate pe implante customizate (patient-specific implants). Participanții vor avea oportunitatea de a asista la prezentarea unor cercetări și cazuri originale, contribuind astfel la dezvoltarea cunoștințelor și practicilor din acest domeniu medical.


Congresul va oferi un program științific complex, care va include conferințe, dezbateri, prezentări orale și ateliere de lucru. Peste 300 de participanți și-au confirmat deja prezența la acest eveniment, ceea ce subliniază interesul și importanța acestei reuniuni pentru comunitatea medicală.

“Conferințele vor reuni specialiști și tineri colegi, încurajând participarea activă și entuziastă. Împărtășind cunoștințe valoroase, ne propunem să sprijinim dezvoltarea reciprocă și colaborarea în acest domeniu. Avem încredere că toți participanții se vor bucura de spiritul vibrant al capitalei Transilvaniei, Cluj-Napoca, oraș renumit pentru ospitalitatea tradițională și vibrația modernă pe care le transmite”, au declarat
organizatorii.
Deschiderea Congresului va avea loc joi, 13 iunie 2024, la ora 08:30, la Elitis Events Center.
Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă invităm să vizitați site-ul oficial:
https://omfsurgerycluj.ro/ și pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/.


Co-Președinți ai Congresului:
 Prof. dr. dr. Simion Bran
 Prof. dr. dr. Mihaela Băciuț
 Prof. dr. dr. Cristian Dinu
Președinți de Onoare:
 Prof. dr. dr. Grigore Băciuț
 Prof. dr. dr. Alexandru Bucur
 Prof. dr. dr. dr. h.c. Konrad Wangerin

Te-ar putea interesa si

Comenteaza