5.000 de persoane INFECTATE cu Covid-19 la un festival de muzică. Măştile nu au fost obligatorii, dar participanților le-a fost recomandat să le poarte

by admin

Aproape 5.000 de cazuri de coronavirus au fost confirmate la persoanele care au participat sau au avut legătură cu festivalul de muzică și surfing Boardmasters, desfășurat la Cornwall. Aproximativ trei sferturi vizează persoane cu vârste cuprinse între 16 și 21 de ani, potrivit The Guardian. 

Festivalul a avut loc în perioada 11-15 august au participat aproximativ 50.000 de persoane. Măştile nu au fost obligatorii, dar participanților le-a fost recomandat să le poarte.

Oficialii din domeniul sănătăţii au anunțat că 4.700 de persoane care au fost testate pozitiv pentru coronavirus au participat la festivalul Boardmasters sau au avut legături cu acesta, conform sursei citate.

Oamenilor din Cornwall, vizitatorilor, dar și celor care au participat la festival li s-a recomandat să se testeze anti-Covid și să se izoleze dacă au simptome specifice bolii.

Numărul infectărilor cu Covid-19 a crescut semnificativ în ultima perioadă în Anglia. În zona de sud-vest s-au înregistrat 717 cazuri la 100.000 de locuitori într-un interval de şapte zile.

În Marea Britanie s-au înregistrat peste 31.000 de cazuri de infectare pe zi, relatează The Guardian.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza