3 tineri din Gilău au fost reținuți pentru furt calificat

by Bianca Baraboi

După cercetări îndelungate ale poliției, trei tineri din Gilău au fost reținuți de poliție pentru furt calificat. Aceștia sunt bănuiți că au intrat în 6 gospodării de unde ar fi furat bunuri în valoare de 27 de mii de lei. Aceștia au fost arestați pentru 30 de zile.

La data de 1 martie a c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus reținerea a 3 persoane, cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

În fapt, din cercetările derulate de polițiști a reieșit că în perioada 8-24 februarie a.c., trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 30 de ani, din comuna Gilău ar fi comis mai multe fapte de furt calificat.

Aceștia sunt bănuiți că ar fi pătruns în 6 gospodării situate în localitatea Gilău, de unde ar fi sustras diverse bunuri, și anume aparatura electrocasnică, unelte electrice, covoare și biciclete, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 27.000 de lei.

În urma investigațiilor, cei trei au fost identificați de polițiști, iar prejudiciul a fost recuperat până în prezent în proporție de 50%.

Probatoriului administrat a condus la reținerea celor trei tineri, iar în cursul zilei de azi, 2 martie a.c. instanța a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Cercetări sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, a transmis IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza