27 de ani de la primul caz al SMURD Cluj. Vasile Șomlea, despre cum s-a născut SMURD Cluj: „Din multă dragoste de oameni, din dorința de a ajuta”

by Oana Spiru

Astăzi, 1 iulie, se împlinesc 27 de ani de la primul caz al SMURD Cluj. 27 de ani plini de multe provocări, de zeci de mii de intervenții medicale, sute de activități de asigurare medicală, precum și evenimente cu scop educațional. Totul a fost posibil datorită salvatorilor noștri dedicați și a celor care au reprezentat un sprijin pentru SMURD Cluj în toți acești ani, astfel că prin efortul întregii comunități clujene au reușit să realizeze lucruri minunate pentru comunitate.

În acest sens, ISU Cluj a transmis un mesaj plin de emoție.

„ Cu această ocazie, ne dorim să-i onorăm și să le mulțumim tuturor pompierilor, medicilor, paramedicilor, asistenților, voluntarilor care au fost și sunt astăzi acest serviciu, cât și tuturor celor care s-au implicat pentru ca SMURD Cluj să existe!

În același timp, cel care a fost 8 ani șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Vasile Șomlea și-a exprimat mândria și recunoștința față de cei care sunt mereu la datorie.  

„27 de ani… de eforturi, de nerenunțări și credința că reușita va veni, de căderi și uneori deznădejdi, de bucurii și tristeți, de mult, foarte mult entuziasm, dedicație și devotament, de răspunsuri și multe semne de întrebare, de piedici și mâini întinse cu prietenie și sinceritate,de multe altele. Peste toate a stat însă sentimentul ca ÎMPREUNĂ, pompieri,medici, paramedici voluntari, asistenți, într-un elan care n-a putut fi oprit de nimeni și nimic, va fl o VICTORIE! Asa s-a născut SMURD CLUJ! Din multă dragoste de oameni, din dorința de a ajuta, din credință ca orice lucru bun învinge pina la urmă, indiferent de câte vitregii trebuie sa înfrunte! La aniversare ,,LA MULȚI ANI SMURD CLUJ”, un gând frumos tuturor pompierilor, medicilor, paramedicilor, asistenților și voluntarilor care au fost și sunt pe baricadele luptei pentru viata! O lacrimă pentru cei care nu mai sunt…”, transmite Vasile Șomlea.

În anul 2013 a fost organizată ceremonia de retragere a lui Vasile Șomlea, după o carieră militară de aproape 36 de ani, dintre care 8 ani la conducerea ISU Cluj

Te-ar putea interesa si

Comenteaza