2,6 milioane de lei pentru modernizarea a 3 spitale din Cluj

by admin

Consiliul Județean Cluj a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru trei spitale din Cluj-Napoca. Valoarea totală a investiții este de 2.678.951,77 lei, finanțarea urmând a fi asigurată din fonduri alocate de la bugetul Consiliului Județean și din veniturile proprii ale celor trei spitale subordonate forului administrativ județean.

“La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase vor fi modernizate spațiile aferente camerei de gardă iar la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” vor fi demarate lucrările pentru amplasarea unui ascensor în cadrul Pavilionului I, necesar transportului pacienților.

În ceea ce privește Spitalul Clinic de Recuperare, vor fi executate lucrări la cele două piscine interioare folosite pentru recuperarea pacienților, urmând ca apa din acestea să fie tratată prin electroclorinare. De asemenea, va fi recompartimentat Laboratorul de radiologie și imagistică, modificările fiind necesare în vederea instalării celor două aparate achiziționate în anul precedent, un aparat radiologic și un echipament de angiografie.”, spune Consiliul Județean Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza