128 de evenimente și peste 70.000 de spectatori la Casa de Cultură a Studenților în 2023!

by Bianca Baraboi

Dacă ne uităm în urmă, în anul 2023, Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca a găzduit un număr de 128 de evenimente și peste 70 000 de spectatori au fost prezenți în sala mare de spectacole „Laurențiu Hodorog”. Formații artistice, cenacluri, cluburi, cursuri, spectacole, concerte, toate acestea au făcut ca această instituție de cultură din centrul universitar clujean să fie în rândul celor mai prestigioase din țară.

În timp instituția a ajuns să fie respectată. Inclusiv când vezi oamenii care vin la spectacole , că vin într-o anumită ținută, sala este plină, că evenimnetele sunt aproape zilnic în stagiune, evenimente organizate, co-organizate sau găzduite, atunci înseamnă că suntem pe drumul cel bun. Dar mereu există provocări de a veni cu ceva nou, a declarat directorul Casei de Cultură, Flavius Milășan, pentru radio Renașterea.

Directorul a mai spus că în primăvara acestui an, Casa de Cultură va deschide un centru foto pentru tinerii artiști, dedicat studenților care au nevoie de un spațiu pentru proiectele lor artistice, inclusiv pentru pregătirea lucrărilor de licență.

Casa de Cultură a Studenților Dumitru Fărcaș din Cluj-Napoca este singura din țară care se autosusține aproape integral, în România la momentul actual, fiind doar 14 case de cultură care mai funcționează.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza