Recompensă „în natură”: notele de 10 de la FSPAC, transformate în puieți plantați

by Cezar Leizeriuc

Câte note de 10, atâția puieți plantați. A fost ideea celor de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării pentru a-i motiva pe studenți să învețe pentru examene și să obțină notă maximă.

Conducerea Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a propus înaintea sesiunii o idee inovatoare. Pentru fiecare notă de 10 luată de studenți, instituția a decis că va fi plantat câte un copac. După ce notele au fost trecute în catalogul oficial al facultății, rezultatul final a fost 507 note de 10. Puieții respectivi vor fi plantați pe un teren de lângă Cluj-Napoca, într-un weekend până în luna iunie a acestui an.

„Notele voastre de 10 se transformă în copaci plantați. Vă mulțumim pentru efortul depus nu doar pentru propria dezvoltare personală și profesională, ci și pentru o idee în care credem cu toții . Lumea va fi puțin mai bună datorită vouă și puteți fi foarte mândri de asta! Pentru că ne place să ținem cont de opiniile voastre, vom planta copacii împreună, noi toți, pe un teren de lângă Cluj-Napoca. În perioada următoare vom anunța locația terenului și vom da call-ul pentru voluntari dornici să planteze cu noi niște copaci. Ce putem să-ți spunem sigur este că plantarea va avea loc într-un weekend până la finalul acestui an universitar. Adică până în iunie 2020. Să treacă pseudo-iarna și ne punem pe treabă. Felicitări tuturor celor care au încercat să ajute mediul înconjurător!”, a fost mesajul publicat de facultate pe una dintre rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza