Caz șocant la Cluj! Un bărbat a fost reclamat că și-a violat cățelușa

by admin

Caz șocant în județul Cluj. Un bărbat din comuna Luna a ajuns în atenția polițiștilor pe motiv că și-a fi violat câinele. Acum el este cercetat pentru rănirea sau schingiuirea animalelor.

Bărbatul a fost reclamat de vecinii săi, care au sunat duminică la numărul de urgență 112. Un echipaj de poliție a răspuns apelului și l-a identificat pe bărbatul în vârstă de 59 de ani.

„A fost solicitat un echipaj medical la fața locului pentru consult de specialitate, stabilindu-se că bărbatul se află sub influența băuturilor alcoolice și că nu necesită internare. Investigațiile au fost continuate de către polițiști pentru stabilirea veridicității celor semnalate; astfel, la data de 4 februarie 2020, a fost dispusă printr-o ordonanță examinarea cățelușei deținute de către bărbat”, au explicat reprezentanții IPJ Cluj.

Polițiștii, însoțiți de reprezentantul teritorial al DSVSA Cluj și de un reprezentant din partea primăriei, s-au deplasat la domiciliul bărbatului și au ridicat patrupedul pentru continuarea verificărilor. În prezent, cățelușa a fost plasată la un adăpost din Turda.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza