FOTO/VIDEO. Atmosferă de Champions League în Gruia. 4.500 de clujeni încurajează noua CAMPIOANĂ a României, CFR Cluj!

by admin

Bucurie din nou în Gruia! Fanii au revenit în sfârșit în tribunele stadionului Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Dacă la finala Cupei României, Astra Giurgiu – Universitatea Craiova, disputată sâmbătă, 22 mai, au participat 1.500 de spectatori, în această seară, la meciul CFR Cluj – FCSB, asistă aproximativ 4.500 de clujeni. Spectatorii, bucuroși că au revenit în cele din urmă în tribunele stadionului, își încurajează non-stop favoriții aclamând clasicul “CFR, CFR” sau “CFR, victorieee!”.

Toți spectatorii (inclusiv copiii) care au venit la meci au fost nevoiți să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), în format FIZIC, listate.

La finalul partidei se va organiza festivitatea de premiere, moment în care CFR Cluj va primi cel de-al PATRULEA TROFEU de campioană consecutiv, chiar în fața marei rivale, FCSB, alături de care s-a luptat pe tot parcursul campionatului pentru “șefia” locului 1.

Sursa video: Florin Țene 🙂

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

U Cluj 27/05/2021 - 11:01

Da,da,da….mai degraba atmosfera de “shampon lig”. Cu 4.500 de SPECTATORI obositi si sictiriti, pe care nici macar crainicul stadionului nu a reusit sa-i scoata din amorteala. Asta-i “faima ardealului”. Vai de steaua voastra !

Raspunde

Comenteaza