Trei posturi de filme în portofoliul Clever Media Network. Look Plus va deveni LookSport+.

by admin

Cinemaraton, CineEst și ComedyEst, programele deținute de Diplomatic Digital SRL trec la Adrian Tomșa, noul patron al Prima TV și societatea pe care o conduce, Clever Media Network SRL. Decizia a fost luată astăzi, în ședința CNA.

„Vom menține și vom păstra aceeași structură a serviciilor de programe. Din perspectiva noastră vom negocia și alte producții și vom aduce îmbunătățiri, completări la grila actuală. Încercăm să menținem standardul pe care foștii proprietari l-au realizat.” a declarat Sorin Lăpușan, reprezentantul Clever în ședința CNA.

Tot în ședința Consiliului de astăzi s-a aprobat și schimbarea denumirii și formatului de structură a serviciilor de programe pentru Look Plus. Formatul se va schimba din generalist în tematic-sport.

Astfel că, Look Plus va deveni LookSport+. Noul canal va emite atât SD, cât și HD. Va fi al cincilea canal de sport din portofoliul Look.

În acest moment Clever Media deține 9 posturi: Look Sport, Look Sport+, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, Prima TV, Cinemaraton, CineEest și ComedyEst.

Membrii CNA au votat în unanimitate ambele schimbări.  

Te-ar putea interesa si

Comenteaza