Patru zile dedicate berii artizanale. Cluj Craft Beer Festival revine cu o nouă ediție

by admin

Primul festival din Cluj dedicat berii artizanale și fabricilor independente din România revine cu a treia ediție. Între 11 și 14 iulie, Cluj Craft Beer Festival va aduce în parcul Iulius din Cluj-Napoca peste 20 de producători de bere și cidru artizanal, care vor veni peste 130 de sortimente de bere. 

Doritorii vor putea degusta lager, stout, porter sau faimoasele beri belgiene, alături de cidru sau bere de grâu. De asemenea, producătorii artizanali își vor prezenta ultimele lor creații, produse pe bază de drojdii și hameiuri cu arome diverse, prin metode mai mai sau mai puțin tradiționale și cu ingrediente dintre cele mai inedite. De la festival nu vor lipsi berile cu infuzie de andive, cele cu arome tropicale, exotice sau picante ori beri învechite în butoaie de vin sau dublu fermentate.

Berăriile artizanale vor avea standuri special amenajate, iar organizatorii vor amenaja o zonă destinată vendorilor de mâncare, o zonă pentru copii, precum și o scenă dedicată concertelor în aer liber. În plus, evenimentul va cuprinde un workshop de fotografie de produs (bere), iar doritorii vor putea vedea cum se fabrică berea artizanală la mini-fabrica ce va fi amenajată în cadrul festivalului. La final, pe baza preferințelor participanților, va fi produsă o nouă bere artizanală, Berea Clujenilor-ediția 2019.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza