Victor Ponta la Cluj: „Pro România este o alternativă pentru votanții de centru-stânga ”

by admin

Președintele Pro România, Victor Ponta a participat miercuri la Cluj-Napoca la o întâlnire cu candidații clujeni ai partidului. Fostul prim-ministru a declarat că susține echipa condusă de Remus Lăpușan, care oferă o alternativă pentru votanții de cetru-stânga.

”Vreau să îl susțin nu doar pe Remus Lăpușan la funcția de președinte al Consiliului Județean, pe Dan Codrean la candidatura la Primăria Cluj-Napoca, ci pe toți colegii care merg în această bătălie pe care Pro România o dă pentru prima dată, dar o bătălie în care eu cred că în Cluj, unde s-au făcut multe lucruri bune, întotdeauna este nevoie de mai mult și de cineva care reprezinte și alte categorii de nevoi, alte categorii de electorat. Am mare încredere că pe zona de centru stânga nu mai e nimeni și atunci este nevoie de Pro România ” a declarar Victor Ponta, președintele Pro România. 

Chiar dacă a fost nevoi să vină într-o vizită electorala la Cluj, Victor Ponta a declarat că nu ar fi organizat alegerile locale acum, pentru că sunt alte priorități.

”Dacă aș fi azi prim-ministru nu aș fi organizat alegeri în septembrie. …Dacă aș fost prim-ministru aș fi zis: lăsați alegerile mai încolo și hai să vedem cum începem școala. Sunt 6200 de școli în toată țara și peste jumătate sunt în localități unde primăriile nu au bani nici de salarii. Acolo mi-aș fi concentrat toate resursele financiar, de timp și administrative. Aș fi zis că facem alegeri mai încolo”, a mai afirmat Victor Ponta. 

Toata declarația liderului Pro România o puteți urmari aici:

https://www.facebook.com/277342846547063/videos/319286322631206

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

clujean 18/09/2020 - 12:44

Ce poza faina! Un sobolan albanezo-mongoloid, un taran parvenit si un “fecior de bani gata”. Si astia ar vrea sa conduca orasul nostru si tara! Doamne, da’ si fereasca Bunul Dumnezeu de asa o grozavie !

Raspunde

Comenteaza