(P)Educație alternativă pentru micii clujeni din partea candidatului PMP la Primărie – proiectul ,,Copilul tău este un geniu”

by admin

Candidatul propus de PMP, profesorul Fiţiu Avram are 100 de proiecte pentru municipiul Cluj-Napoca. Unul dintre acestea vizează dezvoltarea și implementarea unui program de educație alternativă pentru copii, urmând modelul sistemului educațional al statelor nordice. În cadrul acestui program de tip “after school”, copiii vor fi încurajați să se îndrepte înspre domeniile care prezintă interes pentru ei, să experimenteze și să descopere care sunt activitățile pe care le realizează cu plăcere și în care și-ar dori să fie inițiați.

Copiii vor fi sprijiniți să își dezvolte hobby-urile, vor avea oportunitatea să fie instruiți în domeniile de care sunt pasionați și să urmeze drumul către performanță.

Educația alternativă a câștigat tot mai multă popularitate în ultimii ani în orașul nostru, iar părinții oferă o mai mare atenție programelor care ar putea să le ajute copiii să „devină cineva”. Însă aglomerarea programului copiilor cu cât mai multe activități a ajuns o problemă în ultima vreme, aceștia fiind înscriși la tot mai multe cursuri și programe, fără garanția reușitei. Acest proiect în care vor fi incluși 10 000 de elevi, dorește să le ofere acestora ajutorul necesar pentru a-și descoperi pasiunea și a o transforma în viitoarea profesie. Candidatul PMP, Fiţiu Avram consideră că înscrierea la un astfel de proiect ar constitui un timp bine-investit pentru viitorul copiilor clujeni.

Dacă activitatea pe care o desfășoară le produce plăcere, performanța va veni cu atât mai ușor, căci munca e mai fructuoasă atunci când interesul pentru ea e mare, ceea ar putea face dintr-un astfel de proiect o oportunitate. O inițiativă de acest gen va trezi, oare, interesul părinților? Ar putea aduce acest program ceva în plus pe lângă cele care există deja?

 Comandat: Partidul Mișcarea Populară Filiala Cluj   CUI: 21200020 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza