Candidatul Pro România și-a prezentat programul de administrație locală: “Programul pe care l-am gândit nu este limitat la un mandat de patru ani”

by admin

Candidatul Pro România și-a prezentat astăzi programul de administrare locală. Dan Codrean susține că programul pe care l-au gândit nu este pentru 4 ani ci pentru un timp mai îndelungat.

„Programul de administrare locală este un program pe care l-am chibzuit mult, în care am încercat să înglobăm tot ceea ce ni s-a transmis ca informație de la nivelul comunității clujene. Am pus în acest program și simțămintele noastre, am pus acest element de subiectivism al nostru, ca și clujeni, plecând de la ceea ce am constat noi că există la nivelul municipiului Cluj-Napoca ca și probleme, ca și așteptări pe termen lung. Programul pe care l-am gândit nu este limitat la un mandat de patru ani, am gândit mai larg.

Urbanismul are foarte multe probleme care se răsfrâng asupra cetățenilor, asupra drepturilor lor, asupra a ceea ce înseamnă normalitate într-un municipiu în creștere. În ceea ce privește topurile care s-au realizat pe coordonata calității vieții, Clujul din păcate nu se regăsește în ele. Ceea ce vreau eu prin gândirea pe care am pus-o în program este să sporim calitatea vieții”, a declarat Dan Codrean.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

traian 25/07/2020 - 09:11

Oare ce părere au împricinații pe care i-a jupuit de bani și cărora le-a pierdut procesele,din neglijență,incompetență,dezinteres?

Raspunde

Comenteaza