Tur ghidat în parcul Est din Cluj-Napoca

by admin

Agrupul de inițiativă SOS Parcul Est organizează sâmbătă, 4 ianuarie, un tur ghidat care începe în Iulius Parc, de la ora 11.

Participanții la turul ghidat vor avea parte de discuții despre „cum creăm împreună cel mai mare spațiu public verde al orașului”.

„Ne întâlnim la ponton, primul lac. Povestim despre avifauna zonei și despre propunerea noastră ca o parte din areal să devină primul parc natural urban al Clujului. Discutăm despre dezvoltare urbană echilibrată, în opoziție la haosul actual, dar și despre concursul de proiecte privind Parcul Est din primăvară anului 2020.

În fine, te invităm să participi la activismul echipei SOS Parcul Est, care începe anul acesta cu o plimbare lejeră”, recomandă organizatorii.

SOS Parcul Est e un grup de iniţiativă civică ce propunem clujenilor și autorităților spații verzi și publice de calitate în urma unor consultări publice.

„Propunem clujenilor și autorităților un parc de proporții în estul orașului, cel mai mare din Cluj, în urma unor consultări publice și a unor specialiști”, spun aceștia.


Te-ar putea interesa si

Comenteaza