FESTIVALUL TARAGOTUL DE AUR- OMAGIU ADUS REGRETATULUI DUMITRU FĂRCAȘ

by admin

“Când pui suflet în ceva, n-are cum să nu iasă bine, Andrușcă, și dacă greșești, lumea te iartă ca vede c-ai dat tot ce-ai avut….” cam asta-i ceea ce mi-e zi de zi in minte având in vedere ca in viața mea n-am mai făcut ceva de genu asta….și nici n-am visat”’sunt cuvintele regretatului maestru Dumitru Fărcaș, care au impulsionat-o pe Andreea Fărcaș, fiica acestuia, s-a readucă la viață evenimentul început în 2013.

Și astăzi duce visul tatălui ei mai departe prin organizarea Festivalului Concurs ” Taragotul de Aur”, care revine după cinci ani în care a fost întrerup din cauza lipsei de fonduri.

Evenimentul va avea loc în acest week-end, 15-17 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenților cuprinde un concurs destinat atât soliștilor instrumentiști cât și soliștilor vocali cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani din întreaga țară și din comunitățile românești din afara țării. Ca noutate, instrumentiștii vor putea participa și la a treia secțiune a concursului: melodii din repertoriul Maestrului Dumitru Fărcaș.

Concursul va fi urmat de recitalurilor unor artiști de marcă. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza