Enrique Iglesias cântă astăzi la Cluj-Napoca!

by admin

Toamna aceasta se anunță a fi pe ritmuri latino, la Cluj-Napoca. Cel puțin așa anunță organizatorii concertului starului Enriquie Iglesias, programat pentru astăzi, marți, 29 octombrie, de la ora 20.


Evenimentul face parte din turneul „All the hits LIVE” ți va avea loc va avea loc la BT Arena începând cu ora 20.

Starul latino își va încânta fanii cu cele mai cunoscute piese: „Bailamos”, “Rhythm Divine” , “Be With You”, „Duele El Corazon”, „ Subeme La Radio”, „El Baño”, „Move To Miami” sau „I Do not Dance (Without You)”, piese care deja sunt în toate topurile internaționale.

„Nu este deja o surpriză faptul că Enrique este un îndrăgit al publicului român și fanii artistului trebuie să se pregătească pentru două ore în care vor avea parte de o atmosferă incendiară și un spectacol unic”, promit organizatorii.



Concertul de la Cluj face parte din turneul „All the hits LIVE” , spectacol gândit să impresioneze publicul din toate punctele de vedere. O serie de efecte speciale, lumini și proiecții vor face ca acest concert să fie o experiență greu de egalat pentru cei prezenți.

Cu turneul „All the hits LIVE”, Enrique a susținut concerte în Praga, Budapesta, Ljubljana, Oslo, Atena, Copenhaga, Lisabona și Kiev urmând ca până la final de an să ajungă și în alte orașe importante.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza