Concert Inna la Cluj. Accesul minorilor, interzis

by admin

Inna va susține un concert în clubul clujean NOA sâmbătă, 2 noiembrie. Vedeta cunoscută în toată lumea pentru hituri ca Hot, Sun is Up, I Am the Club Rocker, Un Momento, Cola Song, Bop Bop vine la Cluj pentru a susține un show recomandat doar celor care au peste 18 ani.

Recitalul din localul de pe strada Republicii a fost anunțat pentru ora 22.

„Dacă îți lipsesc nopțile fierbinți de vară și ritmurile hipnotice care îți fac corpul să se miște fără control, acesta este pentru tine! Sâmbătă, 2 noiembrie, Inna preia Cuibul Îngerilor!”, spun organizatorii.

INNA este unul dintre cei mai de succes interpreți de muzică din România. Cântăreața „Hot”, ,, Yala ”și ,, Ruleta” au avut o evoluție incredibilă și sunt o prezență constantă în topurile muzicale naționale și internaționale. Videoclipurile sale muzicale au fost redate de peste două miliarde de ori pe Youtube . Concertele ei sunt sold out peste tot în lume.

„Cu ținute și mișcări de dans care se potrivesc cu talentul ei muzical, cu siguranță Inna va oferi un spectacol fierbinte!”, mai spun cei de la NOA, subliniind că „accesul minorilor la concert este strict interzis”.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza