WonderPuck 2019 aduce spectacole de teatru la castelul din Bonțida

by admin

Festivalul Internațional Stradal WonderPuck, primul festival din Transilvania dedicat exclusiv copiilor și familiilor acestora, își va desfășura cea de-a treia ediție în perioada 13-15 septembrie 2019, în două piețe centrale din municipiul Cluj-Napoca, precum și în curtea Castelului Bánffy din localitatea Bonțida.

Programul WonderPuck la Castel le este adresat mai ales copiilor din comunitatea comunei Bonțida și va începe duminică, 15 septembrie, la ora 10, cu reprezentația „Călătorie în lumea poveştilor”, prezentat de artiștii secției române a Teatrului de Păpuşi „Puck”.

Urmează la ora 11, „Visul albastru”, al trupei Pukima din Sibiu, după care este programat de la ora 12 spectacolul „Aventurile lui Paprikajancsi”, al secției maghiare a Teatrului „Puck”.

De la ora 13 va începe tragerea la sorți a tombolei care are ca premiu cinci calculatoare. Între orele 13.00-15.00 Ateliere gratuite de creaţie pentru copii şi familie.

Festivalul stradal WonderPuck își va desfășura cea de-a treia ediție între 13 și 15 septembrie în Piața Unirii și Piața Muzeului din Cluj Napoca, precum și în curtea Castelului Bánffy de la Bonțida.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza