Zilele Filmului Maghiar, în curând la Cluj-Napoca

by admin

Între 18și 23 august Fundația Tranzit organizează cea de a 10-a ediție a Zilelor Filmului Maghiar din Cluj în cadrul Zilelor Culturale Maghiare din Cluj.

Organizatorul Zilelor Filmului Maghiar din Cluj este Fundația Tranzit, având parteneri Asociația Filmtett, Minimum Party, Universitatea Sapientia – Specializarea film, foto, media, EMKISZ, TVR Cluj, UBB Cluj, Facultatea de Teatru si Film, Video Pontes, 50 de ani de Emisiunea în limba maghiară în TVR. Finanțatorii evenimentului sunt AFCN, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt și Fundația Communitas.

Clujenii sunt așteptați luni, 19 august 2019 începând cu orele 19 la deschiderea Zilelor Filmului Maghiar din Cluj, și la proiecțiile și discuțiile de după filme la Casa Tranzit (str. Barițiu nr. 16, intrarea din strada Fără Nume).

„La deschidere vă așteptăm cu gulaș și două concerte. De la orele 20 va cânta trupa Kiméra din Cluj, iar de la orele 21 Pablo Valarezo (Ecuador) și Mircea Ardeleanu (Cluj) vor susține împreună cu studenții Călin Lup și Horváth Tamás un concert de muzică nouă din compoziții de percuție din Ardeal și Ecuador, concertul făcând parte din programul cadru Rezonanțe Pas à Pas – Concerte de Muzică Nouă”, precizează organizatorii.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza