Weekend pe ritmuri latino, la Cluj, cu Banto dos Santos. Festival de capoeira și o petrecere cu 15 artiști brazilieni

by Cristina Mihaila

Cea de-a X-a ediție a Festivalului de Capoeira are loc in perioada 21-23 iunie la Cluj-Napoca. Anul acesta, o super petrecere latino va avea loc sambata, 22 iunie, iar maestru de ceremonii va fi nimeni altul decât Banto dos Santos.

„Va fi o petrecere cu 15 artiști brazilieni, iar întreaga petrecere se va organiza în cadrul Festivalului Internațional de capoeira care a ajuns la ediția a X-a. Soțul meu, Banto Dos Santos este brazilian, iar de 10 ani organizăm acest festival în Cluj. Programul serii constă într-un show organizat la miezul nopții de aproximativ 40 de minute, show de acrobație capoeira (luptă-dans), muzică live instrumentală tipic africană și dans interactiv toată seara cu trei dansatori brazilieni. Gazda serii va fi chiar soțul meu, care totodată este și MC. Pe lângă faptul că este sportiv și organizator, cântă muzică braziliană, dar și muzică tradițional românească la evenimente”, povestește soția lui Banto, Andreea Jakab.

Biletele se pot cumpăra la intrarea în locație, iar prețul este de 35 de lei. De asemenea, se pot face și rezervări telefonice, detalii pe care le puteți găsi pe pagina de Facebook.

„Până acum am fost pe trend ascendent. Petrecerea în sine este organizată de cinci ani. De la an la an, numărul persoanelor au crescut cu 100-120. Sperăm să vină cât mai multă lume la petrecerea din acest weekend. Persoanele care doresc să ni se alăture, se vor aștepta la cea mai bună energie, muzică dansantă, muzică africană, hip-hop, R&B și latino. Avem niște artiști pe care nu-i veți mai găsi nicăieri în România”, declară Andreea.

Vamos vamos para a festa!

Te-ar putea interesa si

Comenteaza