Complexul hotelier Univers „T” a primit distincția „Loved By Guest Award 2019”

by admin

Complexul Hotelier Univers „T”, unitate în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj deține calitatea de acționar unic, a primit recent, din partea portalurilor de rezervări online Hotels.com și HRS.com, distincția „Loved By Guest Award 2019”.


Acordarea acestui premiu a fost posibilă grație notei foarte bune obținute de Hotelul Univers „T” *** în clasamentul realizat de cele două renumite site-uri de rezervări hoteliere, respectiv 8.4! Notarea s-a realizat în baza feedback-ului oferit de clienții care au trecut pragul unității în primul semestru al acestui an, criteriile avute în vedere fiind, în principal, cele legate de calitatea serviciilor oferite, facilități, amplasare, curățenie, confort, staff sau raport calitate preț.


„În mod evident, Univers „T” va continua politica de modernizare și îmbunătățire a condițiilor oferite turiștilor, în special de renovare a camerelor, astfel încât viitoarele clasamente realizate să claseze această unitate hotelieră cât mai sus în topul preferințelor turiștilor ce vizitează județul Cluj și care aleg să se cazeze aici.
Amintim în acest context faptul că, în anul precedent, Univers „T” a vândut un număr de circa 15.000 camere, cazând peste 21.500 de clienți, din care aproximativ 30% străini, gradul de ocupare per cameră fiind de peste 70%. Numărul mare de turiști care au apelat la serviciile hoteliere asigurate de acest obiectiv de interes județean a fost determinat și de politica de preţuri implementată, mergându-se, în principal, pe varianta preţurilor medii de pe piaţă, raportul calitate-preţ fiind unul deosebit de avantajos. Cu toate acestea, venitul mediu pe cameră a fost unul superior față de anii precedenți, acesta crescând cu aproximativ 10% doar în ultimul an”, au apreciat oficialii Comsiliului Județean (CJ) Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza