Schimbă-ți stilul de viață cu un concept unic în România: PTS by Emilia

by admin

Sportul nu reprezintă doar un mod de a slăbi și de a-ți transforma corpul ci, spune Emilia Cotul, sportul reprezintă un stil de viață. Personal trainer cu peste zece ani de experiență în TRX, dans, aerobic, fitness, fit&fly, functional shape și corex&postural training, Emilia îi îndeamnă pe toți să facă o schimbare pozitivă în viețile lor, deoarece într-un corp sănătos există și o minte sănătoasă.

Emilia Cotul vine cu un concept unic în România la ora actuală. PTS by Emilia nu este o clasică sală de fitness. Ea merge dincolo de schimbările corporale pe care toate lumea și le dorește și propune schimbarea completă a stilului de viață, a înfățișării, a stării de spirit, a atitudinii. Sportul este doar un mijloc de a genera aceste schimbări.

Împreună cu echipa sa, Emilia Cotul oferă antrenamente personalizate și adaptate în funcție de nevoile fiecăruia, precum și antrenamente în grup Fit&Fly, Strenght HIIT Body Sculpt, TRX, Full Body Burn, Fat Killer, Zumba și Yoga. Și, pentru o schimbare completă, puteți primi indicații și sfaturi legate de educația alimentară, lifestyle coaching, dezvoltarea personală, schimbarea look-ului și a stilului vestimentar. Din echipa Personal Training Studio by Emilia fac parte Adi Mureșan (personal trainer), Robert Koncz (personal trainer), Paula Bone (personal trainer) și Simona Echim (personal trainer, zumba, yoga).

PTS by Emilia se adresează tuturor celor care își doresc să facă o schimbare în ceea ce privește stilul lor de viață, adolescenți, femei însărcinate, proaspete mămici și chiar copii. Tu ce mai aștepți? Fă azi primul pas către schimbare. Ia o decizie pozitivă pentru viața ta.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza