Produs de Cluj celebrează Ziua Internațională a Copilului la Câmpia Turzii

by admin

Asociația Produs de Cluj, în parteneriat cu autoritățile locale din Câmpia Turzii organizează la sfârșitul acestei săptămâni târgul tradițional al artizanilor și producătorilor locali. În cadrul evenimentului, desfășurat sub brandul Produs de Cluj, va fi marcată și Ziua Internațională a Copilului.


„Inițiativa Primăriei Câmpia Turzii de a sărbători copilăria în cadrul Târgului Produs de Cluj este una de apreciat, deoarece cei mici au ocazia de a avea contacte directe cu artizanii și producătorii și încep să cunoască tradiția și autenticul”, spune Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


În cadrul manifestărilor de la Câmpia Turzii, pe lângă partenerii Asociației Produs de Cluj care vor expune produse alimentare și de artizanat, vor fi organizate o serie de activități dedicate celor mici. Astfel, sâmbătă 1 iunie, în parcul Berc, locul de desfășurare a târgului, vor avea loc expoziții și demonstrații cu tehnică militară și utilaje de construcții, ateliere interactive de creație sau de jonglerie, ateliere de gastronomie și jocuri specifice vârstei. Tot pentru cei mici va avea loc un spectacol de circ, vor fi prezente păpuși gigantice și se vor modela baloane de săpun. Pe scena din parcul Berc vedete vor fi de 1 iunie micii artiști din zonă, care vor avea ocazia să-și exprime talentul și dragostea pentru folclor. 


Târgul Produs de Cluj la Câmpia Turzii se va desfășura între 31 mai și 2 iunie, între orele 10 și 23.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza