Clujenii pasionați de mountainbike și alergare se pot înscrie la Tour de TUR CBA, la Satu Mare

by admin

Sute de sportivi sunt invitați la cea mai veche competiție de moutainbike și alergare din județul Satu Mare, care a ajuns în acest an la cea de-a 14-a ediție. Concursul va avea loc anul acesta de 1 iunie în zona lacului Mujdeni. Traseul a fost gândit în așa fel încât participanții să vadă și să cunoască adevărata valoare a zonei.În centrul atenției va fi în continuare Ariile Protejate „Râul Tur”: concurenții vor lua startul de lângă lacul Mujdeni și vor vizita zona lacului de acumulare Călinești Oaș, râul Tur și Viile Remetea Oașului.

Organizatorii așteaptă înscrierea pe următoarele probe: trasee mountainbike, race: 34 km, diferență de nivel: 930 m+, maraton: 65 km, diferență de nivel: 1680 m+, trasee alergare, cross: 11 km, diferență de nivel: 390 m+ sau semimaraton: 26 km, diferență de nivel: 970 m+.

Pentru cei cu mai puțin spirit competitiv, organizatorii pregătesc o excursie ciclistă, prin care participanții vor avea oportunitatea de a cunoaște frumusețile ariilor protejate. Iar celor care nu doresc deloc să obosească, în centrul de concurs se va pregăti o expoziție mobilă despre Ariile Protejate Râul Tur și voie bună asigurată de moderatori profesioniști.

Perioada de înscriere s-a prelungit până la 10 mai (miezul nopții). Taxele de înregistrare sunt 70 de lei pe traseele scurte, respectiv 90 de lei pe traseele lungi. Va exista și posibilitatea înscrierii dimineața, înainte de start în data de 1 iunie, dar la un preț mai ridicat și fără tricou în kitul de start.

Organizatorul concursului este Societatea Carpatină Ardeleană Satu Mare.

Pentru detalii și înregistrare la concurs, concurenții sunt rugați să acceseze pagina www.tourdetur.ro, sau pagina Facebook: Tour de Tur.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza